Skype Me™!

Căutare cazare

Cu noi veţi găsi locul de cazare pe care l-aţi visat dintotdeauna. Fie vorba de o vacanţă activă sau pasivă, programe culturale, noi vă ajutăm să gasiţi uşor şi rapid cazarea sau programul ideal pentru o vacanţă reuşită!

Destinaţia:
Data sosirii:
Data plecării:
Nu cunosc data sosirii/plecării

Detalii hotel

Rezultat: 0,0

Camere disponibile: 193

România
Rina Vista ***
Număr de camere: 193

Hotel Rina Vista este situat în centrul Poienii Braşov, una dintre cele mai importante staţiuni montane din România. Hotelul se află în mijlocul naturii la o altitudine de 1030 m. Datorita celor 6 nivele Hotelul Rina Vista oferă o privelişte minunată a Masivului Postăvarul. Camerele moderne sunt dotate cu baie (duş sau cadă), televizor, telefon, minibar, balcon. Camerele sunt distribuite astfel: 88 de camere Twin, 17 camere Matrimoniale si 1 Suita, structurate pe 6 nivele intr-un stil modern. Fiecare camera este dotata cu: baie, TV, minibar, telefon, balcon.

Restaurantul Bavaria, cu o capacitate de 250 de locuri, se ridică la standardele impuse de cele 3* stele pe care le deţine Hotelul Rina Vista. Puteţi savura preparate gustoase din bucatăria românească şi internaţională, pregătite cu pricepere de Maestrul Bucătar. Restaurantul Bavaria poate fi alegerea cea mai potrivită pentru cinele de afaceri, festivităţi sau cine private. Hotelul este pregatit şi pentru seminarii sau întâlniri de afaceri.

Cele 3 săli de conferinţă au o capacitate ce variază între 150 de locuri şi 25 de locuri. Echipamentul pus la dispoziţie şi design-ul elegant se vor ridica la nivelul exigenţelor dumneavoastră.

Saună, seif, ascensoare, grădiniţă pentru copii, Internet Wireless în cadrul hotelului, masaj, închiriere echipament ski, şcoală de ski şi transfer la pârtii, spălătorie, terasă sunt doar cateva dintre facilităţile pe care hotelul nostru le poate oferi.

Vă invităm să faceţi drumeţii pe munte sau să practicaţi călăria în centrul de echitaţie. Cei ce vor o doza în plus de adenalina pot zbura cu parapanta sau planorul. Dacă vreţi să schiaţi, dar nu aţi avut curaj sau timp să învăţaţi acum este momentul. La Hotel Rina Vista un instructor de schi vă va învăţa tot ce trebuie să ştiţi pentru a deveni un bun schior. Pârtiile de schi sunt accesibile cu Telecabina mare, Telecabina mică sau Telegondola. Poiana Braşov are pârtii de schi care se ridica la standarde europene.

Printre punctele turistice de mare interes se află Castelul Bran, Casa lui Dracula aşa cum este cunoscut şi Castelul Peleş. Nu prea departe de hotel, pe direcţia Braşov, se află Bastionul Postăvarilor ce a fost construit între anii ********* pe 4 nivele. Este una dintre construcţiile care s-au păstrat foarte bine fiind şi renovat în anul 2005. Un alt punct turistic foarte vizitat este Cetatea Braşov. Aceasta a fost construită în anul 1395 la îndemnul regelui Sigismund de Luxemburg. Astăzi, ruinele cetăţii adăpostesc un restaurant cu specific romanesc.

Calitatea serviciilor, nivelul ridicat de confort şi locaţia sunt doar câteva dintre motivele pentru care trebuie să reveniţi la Hotel Rina Vista.

 

Vă aşteptăm!


Program de funcţionare: tot anul
 • Acces pentru animale de companie
 • Balcon
 • Biliard
 • Internet
 • Internet
 • Jocuri pentru copii
 • Masaj
 • Minibar
 • Parcare privată
 • Restaurant propriu
 • Saună
 • Se acceptă tichet de vacanţă
 • Telefon
 • TV

Tip cameră

detalii număr maxim de persoane preţ/noapte
Camera Single Camera Single 1 133 Lei

Ratele de schimb valutar
Camera Dubla Camera Dubla 2 167 Lei

Ratele de schimb valutar
Camera Dubla 1 167 Lei

Ratele de schimb valutar
Cerere de ofertă
Data sosirii: Data plecării:
Accept decalaj perioadă cu +/- zile:
Număr adulţi:
Număr copii:
Călătoresc cu animal de companie de talie mică
Doresc să efectuez plata
Nume: Adresa de e-mail:
Ţara: Cod poştal:
Localitate: Stradă,număr:
Număr de telefon:
Rezervare
Data sosirii: Data plecării:
Număr adulţi:
Număr copii:
Călătoresc cu animal de companie de talie mică
Doresc să efectuez plata
Tip cameră număr maxim de persoane preţ/noapte număr de camere
Camera Single Camera Single 133 Lei
Camera Dubla Camera Dubla 167 Lei
Camera Dubla 167 Lei
Sunt de acord cu condiţiile de anulare [/ link]
Nume: Adresa de e-mail:
Ţara: Cod poştal:
Localitate: Stradă,număr:
Număr de telefon:

Disponibilităţi: