Skype Me™!

Căutare cazare

Cu noi veţi găsi locul de cazare pe care l-aţi visat dintotdeauna. Fie vorba de o vacanţă activă sau pasivă, programe culturale, noi vă ajutăm să gasiţi uşor şi rapid cazarea sau programul ideal pentru o vacanţă reuşită!

Destinaţia:
Data sosirii:
Data plecării:
Nu cunosc data sosirii/plecării

Condiţii pentru înregistrare

 

 

Calibra Travel - Reprezentant exclusiv Kizmantravel în România, vă prezintă:

 

 

 

 

Portal multifuncţional pentru rezervări de cazare online !

Vă oferă posibilitatea creşterii vânzărilor cu ajutorul unor

modalităţi de promovare eficiente !

 

INSCRIERE GRATUITA !!!

 

 

Calibra Travel este unul dintre cei mai vechi tour operatori din Transilvania, activând de peste 12 ani pe piaţa turistică din Romania. A devenit cunoscută la nivel naţional în 2004 când a organizat primul lanţ de curse charter pe destinaţia Egipt, cu plecare din Bucureşti. Este membră ANAT şi agent acreditat IATA. Colaborăm cu peste 450 agenţii de turism din toată ţara.


Anul acesta am devenit partenerul portalului de rezervări cazări online www.kizmantravel.ro garantând astfel promovarea unităţii dvs de cazare precum şi implicit posibilitatea creşterii vânzărilor.


Prin acest portal www.kizmantravel.ro unităţile de cazare din România (hoteluri, moteluri, vile, cabane, pensiuni etc) işi pot promova ofertele prin metode mult mai eficiente faţă de cele tradiţionale.Serviciul nostru de bază:

Punem la dispoziţie un portal de rezervări de cazare uşor de înţeles şi de utilizat www.kizmantravel.ro destinat potenţialilor clienţi (turistii) care accesează portalul cu scopul de a face rezervări, şi dezvoltarea continuă a acestuia în funcţie de necesităţile clienţilor şi a partenerilor.

 

 

ÎNREGISTRAŢI-VĂ GRATUIT !

 

Site-ul nostru vă oferă GRATUIT următoarele servicii:

        - Apariţie pe site-ul www.kizmantravel.ro cu o prezentare detaliată a unităţii de cazare

        - Introducerea ofertelor de cazare prin punerea la dispozitie a unei interfaţe de administrare proprie cu posibilităţi de acordare de drepturi diferite de administrare personalului unităţii de cazare

        - Încărcarea uşoară a ofertelor şi modalitate uşoară de modificare a ofertelor prin meniul de administare.

        - Localizarea hotelului pe harta Google

        - Apariţie la rubrica Programe turistice (fiecare unitate de cazare poate să promoveze programele specifice zonei/regiunii unde se află)

        - Apariţia ofertelor pentru pachete/oferte promoţionale în 3 din cele 18 categorii posibile (de ex: oferte wellness, last minute etc.)

        - Folosirea sistemului de rezervare online

        - Înştiinţare prin e-mail cu privire la fiecare solicitare de ofertă sau rezervare

        - Apariţia ofertelor în 49 de limbi

        - Statistica traficului lunar, sugestii pentru creşterea eficienţei

        - Listarea ofertelor după diferite criterii de căutare (ex. localitate, categorie clasificare, facilităţi etc)

        - O apariţie gratuită în buletinul informativ Kizmantravel, care va fi transmis la peste 2 milioane de potenţiali clienti (bază de date în continuă dezvoltare).

        - Telefon de urgenţă (Hotline)

 

 

CARE ESTE AVANTAJUL NOSTRU

FAŢĂ DE ALTE PORTALURI DE REZERVĂRI?

 

Accordăm o importanţă deosebită plurilingvismului. Portalul este accesibil în toate limbile unde avem parteneri în lume, asigurând astfel posibilitatea clientului de a alege limba sa maternă în momentul rezervării. Momentan, suntem prezenţi în 8 ţări (Germania, Austria, România, Italia, Franţa, Spania, Croaţia) urmând ca portalul să fie implementat în majoritatea ţărilor din lume.


Partenerii, ofertanţii de cazare, care încheie contract cu noi până în 31.12.2010 se pot bucura de avantajele şi promoţiile campaniei de debut pe întreaga durată a contractului.


Nu percepem taxă de înregistrare. Contractul se încheie pe durată nedeterminată. Percepem un comision de 10%+Tva din valoarea fiecărei rezervări realizate prin intermediul portalului, cu plata pe bază de decont lunar.

 

Servicii PROMOŢIONALE adiţionale:

 

          - Apariţie timp de o săptămână la rubrica Evenimente Importante (ex. zilele orasului, concerte etc.): 200 Ron sau un voucher x (3 zile/2 nopţi cu demipensiune pentru 2 persoane)

          - Banner mare (partea stângă sus pe pagina principală) timp de o lună: 2500 Ron sau 5 vouchere x (3 zile/2 nopţi cu pensiune completă pentru 2 persoane)

          - Apariţie pentru tombolă:

               - 200 Ron + un voucher cadou oferit persoanei câştigătoare (3 zile/2 nopţi cu   pensiune completă pentru 2 persoane)

sau  

               - un voucher pentru apariţie + un voucher cadou, adică 2 vouchere x (3 zile/2 nopţi cu pensiune completă pentru 2 persoane)

         - Hotelul săptămânii: apariţie timp de o săptămână pe pagina principală la rubrica „Hotelul săptămânii”, cu posibilitatea alegerii perioadei de apariţie: 200 Ron sau un voucher x (3 zile/2 nopţi cu demipensiune pentru 2 persoane)

          - Hotelul lunii: apariţie timp de o lună pe pagina principală la rubrica „Hotelul lunii”, cu posibilitatea alegerii perioadei de apariţie: 400 Ron sau 2 vouchere x (3 zile/2 nopţi cu demipensiune pentru 2 persoane)

          - Banner mic (200x300) timp de o săptămână: 200 Ron sau un voucher (3 zile/2 nopţi cu demipensiune pentru 2 persoane)


Unităţile de cazare care achiziţionează cel puţin unul din serviciile promoţionale de mai sus vor beneficia gratuit de o apariţie în Newsletter-ul trimis săptămânal la peste 2 milioane de potenţiali clienţi.


Tarifele de mai sus includ tva. În cazul plăţii în barter, voucherele trebuie să fie valabile 2 ani.

 

 

FIECARE UNITATE DE CAZARE CARE SE VA ÎNREGISTRA ŞI

VA INTRODUCE OFERTE PÂNĂ LA DATA DE 31.12.2010

VA BENEFICIA DE:

Apariţie GRATUITĂ pe banner mic timp de o săptămână

(echivalent 200 Ron)

 

 

În cazul în care aveţi întrebări, vă rugăm să ne contactaţi la

marketing@kizmantravel.ro sau tel/fax: 0264-417991/2/3


Cele mai îndrăgite destinaţii