Skype Me™!

Căutare cazare

Cu noi veţi găsi locul de cazare pe care l-aţi visat dintotdeauna. Fie vorba de o vacanţă activă sau pasivă, programe culturale, noi vă ajutăm să gasiţi uşor şi rapid cazarea sau programul ideal pentru o vacanţă reuşită!

Destinaţia:
Data sosirii:
Data plecării:
Nu cunosc data sosirii/plecării

Program

Degustare de vinuri in Crama subterana din Salina PRAID

Degustare de vinuri in Crama subterana din Salina PRAID Degustare de vinuri in Crama subterana din Salina PRAID Degustare de vinuri in Crama subterana din Salina PRAID Degustare de vinuri in Crama subterana din Salina PRAID Degustare de vinuri in Crama subterana din Salina PRAID Degustare de vinuri in Crama subterana din Salina PRAID Degustare de vinuri in Crama subterana din Salina PRAID Degustare de vinuri in Crama subterana din Salina PRAID
Degustare de vinuri in Crama subterana din Salina PRAID
19 February, 2011 - 24 December, 2012

Galeria Vinurilor Europene este o iniţiativă unicat, cel puţin în această zonă a Europei, oferind spre vizualizare şi degustare peste 270 de soiuri de vin (peste 25 viticulturi din 7 ţări europene). Deşi majoritatea vinurilor prezente sunt de producţie internă, nu lipsesc din gama prezentată nici sortimente de vin din Spania, Franţa, Italia, Portugalia, Republica Moldova sau Ungaria.Caracterul special al ?cramei? constă în amplasarea ei, la 80 de metri sub pământ, într-o sală special amenajată, cu o suprafaţă de 1400 mp, având pereţii, tavanul şi podeaua constituite integral din sare. Cele aproximativ 16 grade existente asigură o condiţie optimă pentru degustarea vinurilor, într-o ambianţă cu adevărat specială, pe fonduri muzicale clasice şi rafinate. Oferta de vinuri este completată de câteva platouri reci şi alte băuturi, ce pot fi consumate la cerere clienţilor. Scena construită din cărămizi de sare şi instalaţia de sonorizare existentă permite organizarea în acest cadru a diverselor concerte şi evenimente.

Programele includ apr. 2-3 ore (funcţie de pachetul ales) petrecute în Galeria Vinurilor (crama din subteran) şi următoarele servicii:

-  transportul în galerie de la suprafaţă în galerie şi înapoi cu autobuzul;
-  prezentarea detaliată a cramei din salină  în limba română/ maghiară/ engleză;
-  prezentarea şi degustarea a 5 soiuri de vin selectate (0,5 dl/soi);
-  0,5 l de apă minerală carbogazoasă sau plată;
-  la pachetul superior (nivelul VIP) o porţie de platou cu gustări reci;
-  la pachetul superior (nivelul VIP) cadou - un pahar pentru degustare vinuri.

La solicitare:
-  prezentare, degustare şi cumpărare dintr-o gama de peste 270 de soiuri de vinuri;
-  servire de cafea, răcoritoare, alte băuturi şi mâncăruri ;
- rezervare cazare, vizitarea Salinei, muzică, dansuri, prezentare specială de vinuri, curs de degustare cu certificat, terapie cu vin, fotografii.